Strada Mihai Eminescu 58, Vințu de Jos 517875

Clasic, rafinat, cochet, cu puternice accente bavareze, restaurantul Teresa este locul ideal pentru un prânz discret sau o cină de afaceri, o întâlnire intimă de familie, o aniversare veselă, sau un eveniment privat.

Meniul atent selecționat, cu delicii inspirate din ospetele boieresti de odinioara,picturile vechi si elementele clasice ,tes un peisaj desprins din povestile cu domnite frumoase, care te intampina intr-o atmosfera de poveste si te ademensc cu bucate alese, vinuri de vita nobila si povesti la gura semineului.

Va propunem sa lasati gatitul pe seama bucatarilor nostri si veniti sa petreceti!

Va oferim zilnic atat in Restaurant cat si in gradina de vara preparate traditionale si cu specific, meniuri precomandate, servicii de cea mai buna calitate, promptitudine si rafinament.

Pe cei mai pofticiosi ii ospatam bucurosi cu Bunatati din Spait si ii ademenim cu bucate romanesti preparate dupa retete vechi uitate in camara bunicii. Promitem un ospat transilvanean pe cinste cu carnati afumati si jumari fripte, carne la garnita, muraturi si dulceturi, insotite de paine coapta si placinte pe lespede, udate cu tuica intoarsa.